Legal protection of human health against the unsafe agricultural food

Promocyjna cena
%
Promocyjna cena
%
Wybierz Wersję:
  • 169,15 zł z VAT

    Najniższa cena: najniższa cena w ostatnich 30 dniach przed aktualną obniżką.

    Cena katalogowa: początkowa cena produktu.

    Najniższa cena: 149,25 zł
    Cena katalogowa: 199,00 zł
    %
  • 169,15 zł z VAT

    Najniższa cena: najniższa cena w ostatnich 30 dniach przed aktualną obniżką.

    Cena katalogowa: początkowa cena produktu.

    Najniższa cena: 149,25 zł
    Cena katalogowa: 199,00 zł
    %
  • Koszt dostawy od 12,99 zł

    Wysyłka w 24 godziny [?]

    Zamówienia złożone w dniu roboczym do 12:00 wysyłamy tego samego dnia!

  • Dostęp od razu po zakupie [?]

     Zabezpieczenie: Watermark

    Użytkowanie, kopiowanie, drukowanie w granicach licencji - więcej ›

Compliance with the hygiene, in particular, not exceeding the levels of contaminants and residues of substances harmful to health in primary agricultural production is a condition of food safety for human health. The main research question of this book is whether, and if... więcej ›

Opis książki

Compliance with the hygiene, in particular, not exceeding the levels of contaminants and residues of substances harmful to health in primary agricultural production is a condition of food safety for human health. The main research question of this book is whether, and if so, to what extent, legal regulations in various countries regarding especially agricultural practices in agricultural production allow for human health to be protected against unsafe food of agricultural origin in the light of legal safety criteria, such as microbiological criteria and resiudes of pharmacologically active substances.

The first part of the book includes considerations on detailed regulations in force in the EU and selected EU Member States (Poland, Spain, Slovakia and Italy). The authors research the EU hygiene regulations (Regulation (EC) No. 852/2004 and Regulation (EC) No. 853/2004), pesticide residues, pollutants, microorganisms or substances, residues of pharmacologically active substances, as well as radioactive contamination, and official controls provisions (Regulation (EU) 2017/625, Regulation (EU) 2019/624 and Regulation (EU) 2019/628).

The second part of the book analyses national provisions of selected third cuntries – Brasil and Urugway – as well as the Mercosur provisions, WTO Agreement on Sanitary and Phytosanitary Measures and Agreement on Technical Barriers to Trade.


Książka dotyczy zagadnienia bezpieczeństwa żywności pochodzenia rolniczego i analizuje niebezpieczeństwa mikrobiologiczne oraz wynikające z zanieczyszczeń żywności takich jak pestycydy i pozostałości substancji farmakologicznie czynnych.

Pliki do pobrania

Szczegóły

  • Seria: Monografie Obcojęzyczne
  • Rok wydania: 2022
  • Oprawa: Twarda
  • Liczba stron: 232
  • Wymiary: 145x205 mm
  • Waga: 420 g
  • ISBN: 978-83-8291-105-3
  • EAN: 9788382911053
  • Kod serwisu: 00921200

Kategorie